4 stk indrefilet
4-5 ss sort pepper – knust
1ss syltet grønn/rød pepper
1 ss salt
1dl+ cognac
1 shallottløk – revet
1 fedd hvitløk – revet
1 ss Dijon sennep
1-2 dl oksekraft
1 liten kartong matfløte
1 liten kartong kremfløte
Soyasaus
Rull biffene i pepperet og ha salt på slik at de er helt dekket.
Gi de en kraftig stekeskorpe i glovarm panne.
Sett biffene i en ovn på ca 90 grader og stek til de er ferdige (53 grader kjernetemperatur)
I den varme pannen med pepper-restene legges syltet pepper, revet løk og hvitløk samt cognac i. Sett fyr og la alkoholen brenne av.
Ha deretter oppi sennep, kraft og fløte og la sausen redusere på en lav kok.
Smak til med Soyasaus og ha resten av det knuste pepperet over/kvern evnt ekstra pepper oppi for å få den just-hot-enough. Er den litt “tynn” i smaken så ha i en ekstra ss med cognac mot slutten.
Hvil biffene i 10 minutt – Viktig!
Varm biffen i ovnen ettpar minutt rett før servering
Servér på glovarm tallerken dekket med saus.